Managerul lui Chelsea crede că echipa sa nu mai poate recupera decificitul de puncte față de cele două rivale din Manchester

Andre Villas-Boas consideră că lupta pentru titlu în Premier League este încheiată pentru Chelsea, care nu a reușit să-și facă un cadou în duelul de acasă cu Fulham, unde a obținut numai un punct în etapa de Crăciun (1-1). ”Nu cred că în acest moment mai putem să ne gândim la locul întâi. Trebuie să recunoaștem adevărul fără să facem o mare dramă din asta. Nu putem să ne facem iluzii, când avem de recuperat atâtea puncte, trebuie să fim realiști”, a arătat portughezul.

În opinia sa, Chelsea ar putea avea ceva de spus în lupta la top nu numai dacă va păstra seria rezultatelor pozitive, ci și dacă City și United vor face pași greșiți. ”Deocamdată ambele își fac treaba foarte bine acolo sus, iar dacă situația aceasta persistă, nu va putea nimeni să vină mai aproape de ele”.

Chelsea se apropiase la un moment dat la șapte puncte de lider, dar cele trei remize consecutive din ultima perioadă i-au adus pe londonezi la 11 puncte de trupa lui Mancini, dar și de cea a lui Ferguson. În partida de luni, Mata a adus-o în avantaj pe Chelsea imediat după pauză, valorificând o pasă a lui Torres, dar Dempsey a egalat pentru formația lui Martin Jol, care a depășit astfel șocul din runda anterioară de pe Old Trafford, unde pierdea cu 0-5.

Mai multe discutii despre acest subiect pe FORUM