Villas-Boas il acuza pe Foy | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Villas-Boas il acuza pe Foy

Villas-Boas il acuza pe Foy

📁 Informatii preluate din presa, Stiri 🕔24.octombrie 2011
Villas-Boas il acuza pe Foy

Villas-Boas considera ca Chris Foy a fost foarte dur in deciziile luate impotriva echipei sale. Villas-Boas care s-a mai plans sefilor arbitrilor pentru perfomantele oficialilor din meciurile cu Stoke si United a spus ca arbitrajul a fost foarte foarte slab, lucru ce-a influentat rezultatul final.

„Am vorbit cu el, i-am spus ca este foarte agresiv cu noi, toata lumea poate avea o zi proasta, insa noi am prins o zi buna iar arbitrul o zi proasta.”

Chelsea a primit in acest meci 7 cartonase galbene si este pasibila de amenda pentru indisciplina din partea FA.

„O parte din decizii au fost corecte, cartonasele galbene au fost meritate. Nu sunt multumit de atitudinea fata de echipa. Arbitrii nu au facut fata acestui meci, au cedat in fata presiunii exercitate de public. Trei meciuri din campionat au fost influentate de arbitri, iar acesta nu este nivelul de arbitraj din Premier League. E de inteles o eroare umana insa deja pare un tipar, lucru ce nu este in regula. Teoria conspiratiei poate duce la amenzi, suspendari sau ne poate numi copii plangaciosi, ceea ce nu suntem, insa aceste greseli se tot repeta. Dam dovada de determinare si forta, sa speram deciziile arbitrilor vor tine si cu noi de acum incolo. ”

Villas-Boas este de acord cu rosul primit de Drogba, insa nu cu cel primit de Bosingwa, fundasul lui Chelsea nefiind in pozitie de ultim aparator, John Terry putand sa acopere zona sau sa se apropie pentru dublaj.

„Am fost superiori tot timpul, chiar si 9 oameni, am avut cele mai mari ocazii, am avut un penalty neacordat.

Sunt foarte mandru de echipa, avem doua meciuri cu City, putem reveni.”

Managerul celor de la QPR, Neil Warnock, un obisnuit critic al arbitrilor l-a laudat la finalul meciului pe Foy.

„In momentul cand pierzi cu 2 oameni in minus incepi sa dai vina pe arbitru, asa se intampla cand esti tanar.”

„Am socat cativa oameni astazi, in special agentii de pariuri.”