Villas-Boas se asteapta la demitere

Villas-Boas se asteapta la demitere

📁 Informatii preluate din presa 🕔28.februarie 2012
Villas-Boas se asteapta la demitere

Managerul lui Chelsea a admis că se teme de o decizie similară a patronului Abramovich ca în cazul debarcării lui Ancelotti

Andre Villas-Boas crede că zilele sale pe banca tehnică a lui Chelsea sunt numărate și că patronul Roman Abramovich îl va da afară după ”modelul” Carlo Ancelotti, predecesorul său demis în luna mai, anul trecut. Tehnicianul portughez a remarcat că formația londoneză se află în aceeași situație ca în sezonul trecut – o serie neagră în campionat și este aproape de eliminarea din Liga Campionilor.

”Până acum am simțit susținerea patronului, dar… în cazuri similare s-a lăsat cu concedierea antrenorilor. Care va fi reacția sa acum? Bănuiesc că una din următoarele două: fie continuarea proiectului meu, fie optarea pentru modelul cultural de care vorbeam. Nu știu ce va fi” , a spus Villa-Boas într-un interviu pentru postul de radio TSF.

A fost pentru prima dată când ex-antrenorul lui FC Porto (foto) a vorbit despre posibilitatea încheierii colaborării sale cu Chelsea, după săptămâni în care a fost criticat de fani și presă, pe fondul unei relații tensionate cu jucătorii din lot. Anterior, portughezul de 34 de ani a pretins că Abramovich îl susține necondiționat pentru realizarea unui proiect pe trei ani prin care Chelsea să devină regina fotbalului european. Deocamdată, londonezii se află pe locul 5 în Premier League, la 17 puncte de liderul Manchester City, iar peste două săptămâni va trebui să întoarcă un 1-3 cu Napoli, în returul optimilor Champions League.

Andre Villas-Boas este al șaptelea manager pe care miliardarul rus l-a pus la cârma echipei de pe Stamford Bridge de când a preluat clubul, în 2003.