Villas-Boas: „Suntem cu totii sub presiunea lui Mourinho”

Villas-Boas: „Suntem cu totii sub presiunea lui Mourinho”

📁 Informatii preluate din presa 🕔03.februarie 2012
Villas-Boas: „Suntem cu totii sub presiunea lui Mourinho”

Fostul asistent al ilustrului antrenor portughez este îngrijorat de revenirea lui Mourinho în fotbalul englez

André Villas-Boas (34 de ani), managerul lui Chelsea, a trimis un semnal de alarmă către toți managerii din Premier League ale căror posturi sunt supuse amenințării constante venite din partea lui Jose Mourinho, în prezent antrenor la Real Madrid.

Se spune că tehnicianul care conduce formația de pe Santiago Bernabeu se pregătește să se întoarcă pe Stamford Bridge, iar lusitantul în vârstă de 49 de ani a declarat că și-a dorit mereu să revină în fotbalul englez într-o bună zi.

Villas-Boas a lucrat sub conducerea lui Mourinho în timpul mandatului acestuia la clubul din vestul Londrei, însă a insistat asupra faptului că se bucură în continuare de autoritate la Chelsea și a respins ideea revenirii imediate a celui care se autointitulează ‘Special One’.

“Pentru moment, nu este niciun post vacant la acest club. Acesta este cel mai important lucru. Iar antrenorul lui Real Madrid nu este disponibil în acest moment” , a ținut să precizeze André Villas-Boas, în fața insistențelor reporterilor.

“El este sub contract cu cel mai bun club din lume. Singurul lucru pe care pot să-l spun este că știu câte cluburi au băutut la ușa lui Jose pe vremea când lucram împreună la Chelsea. Așadar, un manager de calibrul lui Jose, numărul unu în lume, este întotdeauna o țintă atrăgătoare pentru orice club” , a completat cel mai tânăr manager din Premier League.

Villas-Boas a mai precizat că intenția lui Mourinho de a reveni în fotbalul englez fără a preciza un termen pune presiune asupra managerilor de la toate cluburile de primă mână din Albion.

Tânărul portughez a adăugat: “Deoarece este un manager care s-a declarat dispus să revină în Anglia lui iubită, cu siguranță că a captat interesul lui City, United, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Arsenal și așa mai departe. Din acest punct de vedere, suntem cu toții sub presiune, de la Mancini la Ferguson până la mine, de la Dalglish la Harry Redknapp și tot așa”.