Willian trofee individuale | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Willian trofee individuale

Willian trofee individuale

📁 Informatii chelseafc.com 🕔14.mai 2016
Willian trofee individuale

Mijlocasul brazilian a fost ales ca fiind cel mai bun jucator al lui Chelsea in acest sezon, castigand astfel titlul de „Chelsea Player of the Year” in urma

votului colegilor, fiind ales si de suporteri cel mai bun jucator al lui Chelsea din acest sezon. Alaturi de Willian, la gala de decernare a premiilor, John Terry a primit un premiu special de apreciere pentru cele 700 de aparitii in tricoul lui Chelsea. Terry este cel de-al treilea jucator din istoria clubului care atinge un asemenea record. Intr-un cadru emotional capitanul lui Chelsea a urcat pe scena in aplauzele celor prezenti.


Guus Hiddink a fost cea de-a doua persoana care s-a putut bucura de un premiu asemanator, antrenorul olandez primind cadou un set personalizat de crose de golf si un scuter Vesper.

Alaturi de seniori au mai fost premiati si tineri din academie, Loftus-Cheek fiind din nou ales ca cel mai bun tanar jucator de la Chelsea iar la categoria cei mai buni jucatori de la Academie, Paulo Ferreira a inmanat premiul lui Fikayo Tomori pentru evolutiile sale in special din UEFA Youth League si FA Youth Cup.

Cum era de asteptat reusita lui Eden Hazard a fost votat golul sezonului.