Zhirkov va parasi Stamford Bridge | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Zhirkov va parasi Stamford Bridge

Zhirkov va parasi Stamford Bridge

📁 Informatii preluate din presa, Stiri 🕔06.august 2011
Zhirkov va parasi Stamford Bridge

Aripa lui Chelsea va semna un contract pe patru sezoane cu formatia rusa Anzhi Makhachkala.

Zhirkov a fost adus de la CSKA Moscova pentru suma de 18 mil. lire sterline, acum 2 sezoane. Suma transferului se vehiculeaza a fi in jurul a 13.2 milioane lire sterline. Zhirkov a fost prezentat fanilor in aceasta sambata, inainte de meciul celor de la Anzhi Makhachkala impotriva lui Tom Tomsk. Stand de vorba cu fanii acesta a spus:

„Sunt foarte bucuros sa ma aflu aici la Makhachkala, sper sa debutez cu Anzhi saptama viitoare impotriva celor de la Spartak Moscova”.

In ciuda tuturor demersurilor Andre Villas-Boas spune ca transferul nu este definitivat, Zhirkov trebuie sa ajunga la o intelegere cu clubul.

Managerul de pe Stamford Bridge spune ca oferta celor de la Anzhi Makhachkala a fost una foarte buna din punct de vedere financiar pentru jucator, pe langa faptul ca acesta revine acasa, de aceea a decis sa paraseasca Stamford Bridge.

Intre timp nu s-a facut niciun comentariu despre transferul lui Lukaku, AVB refuzand sa comenteze pe langa subiect, declarand ca „se poate intampla orice”, admirand insa calitatile tanarului atacant.

„Este un tanar foarte talentat, de viitor, de aceea trebuie sa ne situam intr-o pozitie care sa ne permita sa avem un astfel de jucator.”