Zola laudat de Chalobah | Chelsea Fan Club Romania

Primul Fan Club Chelsea FC din Romania

Zola laudat de Chalobah

Zola laudat de Chalobah

0 Comments 📁 Vocea editorului 🕔08.iunie 2013
Zola laudat de Chalobah

Leicester City v Watford - npower Championship

Nathaniel Chalobah a avut cel mai mult de castigat dupa imprumutul din sezonul recent incheiat, cu toate ca belgienii Courtois, De Bruyne si Lukaku au avut si ei un sezon perfect, tanarul englez i-a intrecut pe toti. Intr-un singur an la Watford a facut progrese foarte mari, ajungand unul dintre cei mai buni mijlocasi din Champhionship.

Cui ar trebui sa-i multumim pentru asta? In primul rand lui Chalobah, deoarece a muncit foarte mult, dar mai e cineva apropiat si drag in inimile noastre, care a facut o mare diferenta in cariera tanarului.

„Zola m-a ajutat cu multe lucruri in acest sezon, am putea sta aici toata ziua sa-ti enumar toate sfaturile pe care mi le-a dat. M-a invatat sa am mereu privirea in jurul mingii si sa fiu concentrat pe sarcinile mele ca mijlocas. Cred ca am progresat foarte mult in acest an.”

Este un mare pacat ca Watford n-a reusit sa promoveze in acest sezon, dar mi-ar face mai mare placere daca Emenalo i-ar mai trimite jucatori lui Zola, sa-i transforme cum a reusit sa-l transforme pe Chalobah.

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Only registered users can comment.